Scandindustrial

Az úgy volt...

2016. október 06. 15:49 - Scandindustrial

...hogy rámszakadt a vakolat.

Vannak előzményei is, de talán ne menjünk vissza a születésem körülményeiig.

Mivel a fal egyedi színű volt, esélyem se volt egy gyors vakolás-festés kombóval megúszni, ezért a teljes felújítás mellett döntöttem, és elkezdtem kutatni a lehetőségek és a low budget dizájn ötletek után.
Pinterest, természetesen.
Rövidesen belefutottam az indusztriális lakberendezési stílusba, ami ugyan távolról sem low budget, viszont annál izgalmasabb, rengeteg alstílussal, áthallásokkal, összefonódásokkal és natúr téglafallal, amiért gyerekkorom óta odavagyok.
Később valahogy leesett, hogy az industrial stílust alapvetően loft lakásokra szabták, az én otthonom viszont nem egészen 35 négyzetméter, így a lehetőségekhez kellett alakítani az első ötleteimet. Itt jött képbe a skandináv dizájn, ami nem csak hogy a tisztaságmániámhoz passzol, de kis lakásokban is remekül érvényesül, mivel világos, letisztult és egyszerű. Mellesleg a low budgethez is közelebb áll...

A blog erről a két stílusról, kombinálhatóságukról és az egyéb, számomra beleillő dolgokról szól majd, illetve arról, hogyan is valósítom ezt meg a miniatűr otthonomban. 

 

Szólj hozzá!
Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://scandindustrial.blog.hu/api/trackback/id/tr4411775435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása