Scandindustrial

Nyereményjáték, lájkért pilács!

2017. március 02. 11:54 - Scandindustrial

Tavaly október végén belengettem, hogy hamarosan nyereményjáték, csatlakozzatok hozzánk facebookon, satöbbi. Akkor még hittem, hogy a Posta nem semmirekellők gyülekezete és hogy amit rendeltem, meg fog érkezni december elejére. Aztán a hitem szertefoszlott, beszereztem magamnak egy másik mennyezeti világítótestet és lemondtam az eredeti tervről, a játékról, az emberekbe vetett bizalomról, mindenről.

Erre február végén beesett az ajtón ez:

stj02540.jpg

Nem mennék bele a részletekbe, hogy miért is késett az egész ennyit, a lényeg, hogy itt van, mindenki örüljön, én azt teszem. És természetesen megejtjük a nyereményjátékot is, nem csinálok tuggyátokmit a számból. Az egyiket kisorsolom, a másik került volna a plafonomra, azonban időközben történt velem egy kisebbfajta csoda, szóval neki is meglett a helye, később arról is szó esik majd.

Az alábbiakban olvasható a játékszabályzat rettentően hivatalos formában. Mielőtt megjelennének a károgók, nem, nem verek át senkit, igen, tényleg van lámpa és igen, át is fogom adni a nyertesnek, ha kell neki, ha nem. Tessék játszani, na!

Játékszabályok

A nyereményjáték a Scandindustrial Facebook oldalán (https://www.facebook.com/scandindustrial) keresztül érhető el, szervezője a Scandindustrial.

A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, azzal kapcsolatban semmilyen felelőssége és kötelessége nincs.

Részvételi feltételek

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik regisztrált Facebook-felhasználók, és a nyereményjátékot meghirdető bejegyzéshez fűzött hozzászólásban részvételi szándékukat jelzik.

A játék időtartama

A játék 2017. március 2. 12:00-tól 2017. március 16. 18:00-ig tart. A jelentkezési határidő 2017. március 16. 18:00.

A játék menete

A nyerteseket a nyereményjátékot meghirdető bejegyzés azon megosztói közül sorsoljuk ki, akik az oldalt követik. Egy személy csak valós személyes adatokkal és csak egy alkalommal jogosult játszani a játék teljes időtartama alatt.

Nyeremény

A nyeremény: 1 darab geometrikus design függőlámpa (pilács)

A sorsolás időpontja: 2017 március 17.

A sorsolás módja: véletlen kiválasztásos gépi sorsolás. A sorsolás nem nyilvános.

Nyertesek értesítése és nyeremények átvétele

A nyertes nevét a nyerő napon délelőtt a nyeremény megnevezésével együtt közzétesszük a Scandindustrial Facebook oldalán, a játékot meghirdető eredeti bejegyzés alatt vagy külön posztban. A nyertest külön Facebook privát üzenetben is értesítjük. Ha a nyertes az értesítésre 10 napon belül nem reagál, új sorsolást rendezünk. A nyereményt a nyertessel egyeztetett módon juttatjuk el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scandindustrial.blog.hu/api/trackback/id/tr5612307023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása